04
aug
06

Hapje Tapje

Uittip voor zondag 6 augustus in Leuven

Na een geslaagd bezoek aan Hapje Tapje vorig jaar, staat dit evenement ook dit jaar op mijn programma.  Al had ik nu eigenlijk nog liever op het Great British Beer Festival in Londen geweest, maar je kan niet alles hebben.  Als je de kans hebt, moet je het GBBF zeker eens bezoeken, indrukwekkend !!!  En dan was er ook nog Dranouter folkfestival.  En bovendien was ik ook nog uitgenodigd op een kampeerweekend van oud-studenten van Vilvordia in Eupen …

Maar Hapje Tapje in Leuven (ook een leuke stad natuurlijk) wordt het zondag dus.  Je kan me o.a. vinden aan de stand van het Streekproduktencentrum, de Trappistenstand, de Binkstand en de Hectorstand (maar niet overal tegelijk).  Misschien drink ik ook nog een Rodenbach Grand Cru met daarbij overheerlijke garnalen.  Ook de Leuvense Biertherapeuten zijn aanwezig. Niet alleen het vloeibare goud zal mij bekoren, ik zal mij zeker ook laten verleiden door de prachtige gerechtjes die er worden klaargemaakt.  Hopen op goed weer. Het is wel spijtig dat de laatste trein vanuit Leuven zo vroeg vertrekt.


0 Responses to “Hapje Tapje”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 474.860 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Voeg je bij 283 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

augustus 2006
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Twittered


%d bloggers liken dit: