04
sep
06

Goed toeven bij de Heeren

Lekkere bieren en klinkende Visjes

Het begon schitterend bij de Heeren met een 4 op een rij: Kris (Boelens), Evrard (Slaghmuylder), Jef (’t Hofbrouwerijke) en Erik (Angerik).  Daarna proefden we een overheerlijk Orvalleke van 19 maanden oud.  De smaaksensatie moest zelfs dan nog echt beginnen …  Tussendoor proefden we aan de ‘fruitbierenstand’, bemand door de mannen van de Lambikstoempers, een Ducassis en die was duidelijk zoeter dan van de fles.  Het Engeltje dat de tong deed trillen was de J&J Blauw Oude Geuze van Drie Fonteinen (Merci Armand !).  Een parel !!!

Ondertussen liepen we Stephen D’ Arcy tegen het lijf, biergoeroe en jaarlijkse bezoeker van ons festival.  En we kwamen de mannen van het Antwerps Bier College tegen, zoals gewoonlijk (mercikes Walter voor de fotokes).  Zo kwamen we te weten dat Brasserie des Rocs een Triple Impériale presenteerde, exclusief gebrouwen voor de Amerikaanse markt.  Zoals de meeste bieren van Abbaye Des Rocs was ook dit bier zoet, té zoet naar onze smaak, maar wel evenwichtig.

Ondertussen speelden The Vicious (alias De Visjes) De pannen van de tent met schitterend aaneensluitende medley’s met een repertoire gaande van The B-52’s tot Urbanus.  Misschien een goede tip voor onze ‘muzikale animatie’ voor het Vilvordia BierProefFestival.


0 Responses to “Goed toeven bij de Heeren”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 474.789 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Voeg je bij 283 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

september 2006
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Twittered


%d bloggers liken dit: