15
nov
06

Week van de Smaak

16 – 25 november 2006.

Straks wordt het startschot gegeven voor de eerste ‘Week van de Smaak’.  Wat mogen we verwachten?

“De Week van de Smaak in Vlaanderen is een nieuw (eet)cultuurevenement dat in 2006 in Vlaanderen en Brussel gelanceerd wordt. Van 16 tot 25 november 2006 wil de Week van de Smaak zoveel mogelijk mensen op een toegankelijke wijze kennis laten maken met ‘smaak’ en hen laten genieten van eten en drinken, gastronomie en alles wat daarbij komt kijken. Het evenement vertrekt vanuit een cultureel perspectief en heeft niet alleen aandacht voor de voedingsproducten zelf, maar ook voor het erfgoed, de verhalen en de studies erover. Het koesteren van culturele diversiteit en het creëren van een aanbod voor jongeren en scholen staan daarbij centraal. De Week van de Smaak wordt opgevat als een groeitraject dat op enkele jaren tijd op kruissnelheid zal komen als een volwaardig landelijk evenement.”

Onze alom gelauwerde brouwerijen en hun bieren mogen natuurlijk niet ontbreken op dit initiatief.  Je kan in dit kader alvast terecht in brouwerijen Leroy, Kerkom, Angerik, Rodenbach en Cantillon.  Voor info over data en inschrijvingen kan je de links gebruiken in mijn rubriek ‘events’.  Mogelijk zijn er nog andere initiatieven in het kader van bier en brouwerijen; daarvoor kan je grasduinen op de ‘Week van de Smaak’-website.


0 Responses to “Week van de Smaak”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 473.640 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Voeg je bij 282 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

november 2006
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Twittered


<span>%d</span> bloggers liken dit: