23
jan
07

20 jaar Heikantse Bierliefhebbers

Jubileumviering in stijl.

Ieder jaar starten de Heikantse Bierliefhebbers het nieuwe werkjaar met een algemene vergadering met een kletskesfuif.  Dit jaar werden op deze vergadering ook de speciale festiviteiten naar aanleiding van 20 jaar Bierclub op de Hei nader toegelicht.

Een algemene kwis (omzoomd met een kraagje van bier) op zaterdag 17 februari en een grote kroegentocht waarbij de 20 deelnemende café’s aan de ‘Bier van de Maand’ -actie per bus bezocht kunnen worden op 21 april zijn slechts de voorsmaakjes !

Zaterdag 2 en zondag 3 juni aan de ‘sportschuur’ mag het feest helemaal losbarsten tijdens het feestweekend.  Twee stand-up comedians waaronder de ijzersterke Alex Agnew vrolijken de boel op.  De band Triplex is een vaste waarde op Heikantse feestjes.  Een barbecue verstevigt de magen voor de lekkere speciaalbieren die geschonken worden.  De Bierliefhebbers lieten ook een biertje brouwen dat exclusief op hun verjaardagsreceptie wordt aangeboden.  Dit alles -in volledig andere volgorde wellicht- kost je slechts € 20, 00 !!!

In de zomermaanden kan er deelgenomen worden aan de fietszoektocht en ook de heel erg trage fietsers komen aan hun trekken want je hebt tijd van 1 juni tot 30 september om het ritje af te werken.

De parel aan de kroon wordt een meerdaagse reis naar Darlington.  Het fantastische programma dat onder meer een bierfestival, een rondleiding in een brouwerij en een bezoek aan het historische York omvat, werd voorgesteld in een fraaie powerpoint presentatie.

Niet vergeten dat de Bierliefhebbers ook hun normale programmering behouden met hun bierfestival en hun grootse ‘Goed Doel Weekend’ in Soy.  Dit jaar mag De Regenboog uit Putte zich verheugen op een prachtige donatie.  Deze vzw helpt nu ongeveer 120 gezinnen in nood.

De kletskesfuif werd natuurlijk weer een gezellig onderonsje.  En er waren nog zeer goede en vaak zeldzame bieren te proeven: Cuvée Billy (Brie. du Brabant), Cuvée St. Antoine Brune (Brie. Du Flo), …  Ook enkele echte exclusiviteiten werden te voorschijn gehaald zoals het Chirobier (hobbybrouwer) en een onbekend bier van Brie. Fantôme.  Ieder lid kreeg niet alleen een feest-T-shirt, maar ook een Chimay Blanche van het vat.

Veel succes met 20 jaar HBL !

Meer info over hun activiteiten en festiviteiten vind je op hun vernieuwde website.


0 Responses to “20 jaar Heikantse Bierliefhebbers”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 473.640 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Voeg je bij 282 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

januari 2007
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Twittered


<span>%d</span> bloggers liken dit: