04
apr
07

3 jaar Café 206 !

Cafébaas Daniël gekroond.

Zondagnamiddag had ik al heerlijk genoten in de schaduw van de Kaasstrooimolen te Bruggeneinde (grens Heist-op-den-Berg en Hulshout).  Op het erf vind je ook de gerestaureerde en heropgebouwde Pandoerenhoeve, die vroeger de ‘Pandoerenhoek’ sierde in Schriek, het dorpje waar ik geboren en voorlopig nog getogen ben. ’s Zondags kan je er heerlijk genieten van een trappist of een streekbier, vers gebakken brood of een streekgerecht.  Binnenkort ga ik er opnieuw heen voor een klein verslagje.

’s Avonds stond er nog meer lekkers op het programma.  Daniël sluit zijn Café 206 dan wel eind juni, toch werd de derde verjaardag van zijn bierkroeg gepast gevierd !  De lekkerste bieren werden tot ons gebracht: Alvinne Extra en het nieuwe Maurootje (heerlijk aroma !), een verloren gelopen Hexapoda, een orgasmatische Cantillon Oude Kriek, …  Jammer dat er niet meer bierliefhebbers kwamen opdagen.

Els Casteels, vriendin van Steven ‘Linty’ Lintermans, had voor Daniël een mooie kroon gemaakt met het wat cynische opschrift: ‘Hip, hip, hoera ! 1,2,3 jaar Jupilerverkoop’.  Ironie ten top !  Daniël, proficiat met de verjaardag van het café en met je inzet voor de Belgische Biercultuur.


0 Responses to “3 jaar Café 206 !”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 473.640 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Voeg je bij 282 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

april 2007
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Twittered


<span>%d</span> bloggers liken dit: