16
Jul
07

Cantillon-bier brouwen kan je nergens leren.

Een artikel met Jean-Pierre Van Roy op de website brusselnieuws.be dat ik jullie uiteraard niet mag onthouden.  Klik hier.

Op 3 juli mocht brouwerij Cantillon trouwens 4.500 kilogram krieken verwelkomen.  U leest het hier.

Advertenties

3 Responses to “Cantillon-bier brouwen kan je nergens leren.”


  1. 1 March
    16/07/2007 om 20:09

    Dankuwel. Fijn artikel.

  2. 2 Linty
    17/07/2007 om 11:54

    Ah, das goed voor 15.000 flessen Lou Pepe kriek, bestellen maar 🙂

  3. 19/07/2007 om 07:13

    Steven,

    ook ik heb er van genoten !
    Dit aangenaam artikel heeft mij toch enkele zaken bijgebracht die ik nog niet wist, de man is wél eerlijk in zijn
    uitleg lijkt me…
    een prima voorbeeld voor vele brouwers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 440,963 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Doe mee met 279 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

juli 2007
M D W D V Z Z
« Jun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Twittered


%d bloggers liken dit: