11
mei
08

SOS Smis

Heikantse Bierliefhebbers dreigen stamcafé te verliezen.

Na een slopende dag ‘kilometer vreten’, kon ik mezelf gisteren belonen met een heerlijke Orval in café ’t Smis.  Hoe lang kan ik hier nog ‘thuiskomen’?  Per 1 april moet het café immers plaatsmaken voor een koud appartementsblok.  Het contract van de sympathieke uitbaters Jos en Hilde wordt niet verlengd en behalve een ontmoetingsplaats voor alle Heikantenaren en sympathisanten uit de omliggende dorpen zoals ik, dreigt ook het stamlokaal van bierclub de Heikantse Bierliefhebbers en andere verenigingen te verdwijnen.

“Woensdag 1 april zal een rampdag zijn.  De Hei zal ontwaken en er zal géén café ’t Smis meer zijn.  Een te vroege en misplaatste 1 aprilgrap? Was het maar waar …”, zo wordt de website van SOS Smis ingeleid. Zowel de uitbaters als de klanten blijven niet bij de pakken zitten.  Met SOS Smis trachten ze ‘het hart van de Hei’ te redden.

Daarom vragen ze alle klanten, hun kennissen, vrienden en alle sympathisanten om de petitie te ondertekenen.  Dat kan digitaal of via een formulier.  Ieder persoon mag slechts één keer tekenen!  ‘Hier Stroomt het Bier’ steunt graag deze actie.  Op het Vilvordia BierProefFestival op zondag 18 mei aanstaande zullen formulieren liggen waarop ook jij steun kan betuigen.  Kan je niet aanwezig zijn? Surf dan naar: www.sos-smis.be en teken digitaal.  Alvast van harte bedankt !

Bekijk ook de vernieuwde website van de Heikantse Bierliefhebbers !


0 Responses to “SOS Smis”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


Vilvordia BierProefFestival 2012

Welkom !

  • 473.630 bierliefhebbers laafden hier hun dorst

Vul jouw e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en ontvang een bericht bij elke nieuwe post.

Voeg je bij 282 andere volgers

RSS Biernieuws

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Steun Zythos !

Posts per dag

mei 2008
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Twittered


<span>%d</span> bloggers liken dit: